GİRİŞ YAP DE EN TR +90 23 222 0 28 28
ALIŞ YERİ
ALIŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ
DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ

Antalya Otellere Teslim Araç Kiralama

Antalya otel teslim araba kiralama sayesinde zaman ve konfordan ödün vermeden kolay ve güvenle seyahat edebilir.Antalyanın güzelleklerine ve şehir dokusuna hitap eder zamandan tasarruflu güzel bir tatil yapabilirsiniz.Lara otelleri,Kundu otelleri,Manavgat otelleri,Belek otelleri,Göynük otelleri,Çamyuva otelleri,Tekirova otelleri,Side otelleri Beldibi otelleri,Kumköy otelleri,Kemer otelleri araç kiralama ve antalya havalimanı araç kiralama hizmetlerimizden web sitemiz üzerinden rezervasyon yaparak faydalanabilirsiniz.

Antalya da Gezilecek Ve Keşvedilecek Yerler

Antalya Karatay Medresesi
Antalya Karatay Medresesi 1250 yılında adını aldığı Celaleddin Karatay tarafından yapılan bir medresedir, Selçuklu mimarisinin tüm özgün yönlerini şimdiki günümüze taşıyor. Yapıyı ziyaret ettiğinizde taş oymalarla süslü taş kapısını inceleyebilirsiniz.

Antalya Etnografya Müzesi
Antalya etnografya müzesi Kaleiçin’de yer alıyor. Kenti etnografik açıdan tanımanızı sağlayacak kültürel tesis, Osmanlı döneminden günümüze ulaşan Alt ve Üst Konak isimli iki yapıdan oluşur.Antalya Etnografya Müzesi’ni, yıl boyunca ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. Müze, 15 Nisan-2 Ekim tarihleri arasında 08.30’dan 19.30’a kadar ziyarete açık oluyor. 3 Ekim-14 Nisan tarihleri arasında ise ziyaret saatleri 08.30-17.30 olarak değişiklik gösteriyor.

top